Private Lease via Auto Import Nederland

Zelf een auto kopen, vergt van jou een grote betaling ineens. Tegenwoordig besteden veel consumenten dat liever aan iets anders. Toch wil je mobiel zijn. Voor je werk. Voor je gezin. Op vakantie. Of om na je pensioen allerlei leuke dingen te doen. Een auto huren voor bijvoorbeeld een dag of een week, is dan niet altijd handig. Een prima tussenvorm tussen kopen en huren is Private Lease bij Auto Spijker in Loenen aan de Vecht.

Met Private lease kun je als werknemer, zzp-er of AOW’er tegen een zeer lage vaste prijs ook als particulier een auto leasen. Zonder dat je bijtelling betaalt.

Je betaalt elke maand een vast bedrag en daarmee is het geregeld. Hierdoor rijd je een aantal jaar lang in een nieuwe auto zonder je zorgen te hoeven maken over de verzekering, onderhoud, vervangend vervoer, banden en afhandeling reparaties.

Er zijn geen onverwachte kosten. Alleen de kosten voor de brandstof, wegenbelasting en eventueel het eigen risico bij een schade moet je zelf nog betalen.

Voordelen van Private Lease via Auto Import Nederland

  • Zonder investering direct een auto.
  • Voor starters, gezinnen, senioren en werknemers.
  • Gemakkelijk geregeld.
  • Precies het model van je keuze.
  • Starten, rijden en…genieten van 100% service.
  • Altijd persoonlijk contact met ons team.

Wenst u meer informatie? Of ontvangt u graag vrijblijvend een Private Lease aanbieding, vul onderstaand contact formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.