Aangepast beleid Coronavirus

Maatregelen Coronavirus

Als gewaardeerde klant van Auto Import Nederland kijkt u bij ons voor uw nieuwe droomauto en/of één van onze mooie occasions.

Nu Nederland nog steeds in de ban is door het Coronavirus, neemt Auto Import Nederland daarom maatregelen om de verspreiding van het corona virus zo veel mogelijk te beperken. We volgen daarbij de landelijke RIVM richtlijnen.

Onaangekondigd showroom bezoek is tot heden nog niet mogelijk. Wel kan er telefonisch een afspraak worden gemaakt voor een gepland showroom bezoek. Uiteraard kan u dan ook een proefrit maken van uw gewenste auto.

Onze showroom is van heden weer beperkt open op afspraak!

Auto Import Nederland is wel telefonisch bereikbaar en wel onder de volgende telefoonnummers:

Kantoor / showroom :           0294 – 23 15 96

Mobiel Verkoop           :          06- 39 06 39 31 

Bel ons voor een afspraak voor een bezichtiging en wellicht een proefrit in één van onze mooie occasions.

Naast de nieuwe (versoepelde maatregelen) van het bezoek aan onze showroom zijn natuurlijk ook de oude regels op gebied van hygiëne, extra schoonmaakbeurten en intensieve aandacht voor oppervlakken, die veel worden aangeraakt, zoals de deurklinken nog steeds van kracht:

  • Wij schudden nog steeds geen handen.
  • Wij houden minimaal 1,5 meter afstand als wij met u in gesprek zijn.
  • Wij volgen strikt alle protocollen omtrent handen wassen op.
  • Wij beschikken over extra zeep, desinfecterende middelen en papieren doeken voor eenmalig gebruik.
  • Medewerkers met (milde) klachten mogen niet werken.
  • Wij voeren extra schoonmaakrondes uit in de high-touch gebieden.

Wij kunnen ons voorstellen dat bovenstaande afstandelijk overkomt, zo bedoelen wij het niet. Het is voor uw en onze veiligheid. We gaan hier zeer serieus mee om en gaan ervan uit dat ook u deze maatregelen in acht neemt.

Voor een bezoek of een bezoek op uw locatie geldt; indien u de afgelopen 14 dagen niet in een risico gebied bent geweest en/of contact heeft gehad met een besmette patiënt en geen luchtwegklachten, verhoging, koorts heeft, kunt u gerust een afspraak maken voor een bezichtiging en/of een proefrit. Voelt u zich bezwaard om langs te komen.

We zijn op verschillende manieren bereikbaar. Onze verkoopadviseurs zijn online bereikbaar op  info@autoimportnederland.nl  en willen u met plezier helpen bij vragen over een occasion of het importeren van een auto uit het buitenland. Een eventuele proefrit kan weer op afspraak van uit onze showroom.

Ons volledig aanbod occasions vindt u op onze website. U kunt makkelijk contact met ons opnemen via de buttons bij de voorraadauto’s, per telefoon of email: info@autoimportnederland.nl.

Auto importeren

Op AutoImportNederland.nl vind u ons volledige import aanbod afkomstig van merk dealers uit het buitenland. Ruim  200.000 auto’s zijn reeds omgerekend naar Nederlandse prijzen. Wij helpen en informeren u graag bij het importeren van uw droomauto. Ondanks het Coronavirus zijn er nog steeds beperkte mogelijkheden om een auto uit het buitenland te importeren, houd er echter wel rekening mee dat de levertijd van deze auto wat langer kan uitvallen dan dat u van ons gewent bent.

Wanneer de situatie daarom vraagt, worden onze maatregelen verder aangescherpt, of wanneer het weer kan versoepeld!  Wij blijven u dan ook informeren.